Asiakkaamme

Olemme palvelleet merenkulun oppilaitoksia ja rajavalvonnan viranomaisia vuodesta 1990.

Image Soft on toimittanut merenkulun simulaattoreita lukuisille merenkulun oppilaitoksille Euroopassa ja Aasian maissa vuodesta 2008. Kasvava tuoteportfoliomme käsittää mm. komentosiltasimulaattoreita, jäissäajosimulaattorin arktisten olojen harjoitteluun, ECDIS-simulaattorin sekä tutka-, sonar- ja GMDSS-simulaattorit.

Vedenalaisen valvonnan järjestelmät sekä niihin liittyvät taktisen harjoittelun simulaattorimme edellyttävät vientiluvan Suomen ja EU:n asettamien vientirajoitteiden mukaisesti.

Alla esittelemme valikoiman asiakasreferenssejämme.

Aboa Mare, Turku

Aboa Mare www.aboamare.fi on Suomen johtava merenkulun instituutti, jolla on yli 200 vuoden kokemus merenkävijöiden kouluttamisesta ammattiinsa. Tänä päivänä Aboa Mare tarjoaa sekä toisen asteen että ammattikorkeakoulutasoista koulutusta laivan konehuone- ja navigointitoimintoihin. Kurssitarjonta on erittäin kattava ja Aboa Mare myöntääkin yli 1000 kurssitodistusta vuodessa kymmenillä eri erikoistumisaloilla. Edelläkävijyyttä korostaa myös se että Aboa Mare tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena… Read more »

Gigamare, Subic Bay Filippiinit

GigaMare www.gigamare.com toimii Filippiineillä, joka on maailman toiseksi suurin merenkulun kouluttajamaa heti Kiinan jälkeen. GigaMare tarjoaa laajan kirjon merenkulun koulutusta mukaan lukien konehuonetoiminnot, lastinkäsittelyn, henkilöturvan ja navigoinnin. GigaMare on erikoistunut paitsi merenkulun myös kaivostoiminnan ja energia-alan sertifioituun koulutukseen erityisesti turvallisuusnäkökulmasta. Image Softin yhteistyö GigaMaren kanssa alkoi vuosituhannen alussa, jolloin se toimi Wärtsilä Sea & Land Academy -nimellä…. Read more »

Merchant Marine Training Centre, Bangkok Thaimaa

Merchant Marine Training Centre MMTC (www.mmtc.ac.th) on johtava thaimaalainen merenkulun oppilaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman merenkulun navigoinnin ja konehuonetoimintojen koulutuskokonaisuuksiin. Image Soft Oy on toimittanut MMTC:lle 16 oppilaan ECDIS-simulaattoriluokan.