News

Image Soft isännöi messuosastoa E28 Tukholman UDT-2019 -tapahtumassa 13.-15.5. 2019

UDT (Undersea Defence Technology) on kasvanut toimialansa johtavaksi messu- ja konferenssi-tapahtumaksi, jossa huippuasiantuntijat eri maiden puolustushallinnoista, teknologiayrityksistä ja tutkimuslaitoksista kohtaavat päivänpolttavien aiheiden äärellä. Meri on vaativa ja armoton ympäristö, jossa teknologian hyödyntämisellä voidaan saavuttaa merkittäviä etuja. Image Soft on osallistunut UDT-tilaisuuksiin säännönmukaisesti jo vuosia, koska tapahtuman yleisö hakee niistä turvaratkaisuja merellisiin ja erityisesti vedenalaisiin uhkiin…. Read more »

Image Soft osallistuu UDT Asia -tapahtumaan Singaporessa tammikuussa 2019.

Image Soft osallistuu jälleen UDT-messuille ja konferenssiin Marina Bay Sandsin hotellikeskuksessa keskellä Singaporea tammikuun 29.-30. 2019. ”Passiivinen, hajautettu, modulaarinen ja huippuherkkä järjestelmä. Testattu ääriolosuhteissa”. Image Soft Oy:n vedenalaisen valvonnan huipputuote UNWAS™ sekä sitä tukevat simuloidut ympäristöt valvonnan ja taktisen toiminnan harjoitteluun muodostavat yhdessä markkinoiden täydellisimmän kokonaispaketin. Tervetuloa tutustumaan vedenalaisen valvonnan ratkaisuihimme!

Image Soft osallistuu CrewConnect Global konferenssiin ja näyttelyyn Manilassa Marraskuun 5.-7. 2018.

Image Soft Oy jatkaa esiintymisiään CrewConnect Global konferenssissa ja näytelyssä Manilan Sofitel Philippine Plaza -hotellissa Filipiineillä jo viidettä kertaa. Tapahtuma on tänä vuonna marraskuun 5.-7. päivinä. Image Softin DNV/GL-sertifioidut huippuratkaisut merenkulun oppilaitoksille luovat realistisen ja korkealuokkaisen ympäristön harjoittelulle. Komentosilta-, ECDIS-, Tutka-, Sonar sekä GMDSS-simulaattorimme ovat nyt saaneet täydennystä myös konehuonesimulaattorista. Jäissäajosimulaattorimme on markkinoiden johtava ratkaisu… Read more »

Image Soft osallistuu 28. kerran järjestettäville SMM-messuille Hampurissa 4-7.9.2018

Image Soft osallistuu vuoden tärkeimpään merenkulun tapahtumaan SMM 2018 -messuille yhdessä Arctic Waypoint Finland -kumppaniensa kanssa (mm. Aboa Mare, Aker Arctic) Hampurin Messe und Congress -keskuksessa 4.-7. syyskuuta. Tilaisuudessa esittelemme merenkulun koulutukseen suunnittelemiamme simulaattoreita, kuten DNV GL -sertifioidun Komentosiltasimulaattorin sisältäen täydelliset GMDSS–, ECDIS– sekä ARPA-tutka –simulaattorit. Yhdessä Aker Arcticin kanssa suunnittelemamme Arktinen komentosilta–simulaattori tarjoaa aidoimman kokemuksen laivan… Read more »

Image Soft Oy Glasgown UDT-tapahtumassa kesäkuun 26.-28.

Image Soft osallistuu jälleen UDT (Undersea Defence Technology) -konferenssiin ja messuille, jotka järjestetään tänä vuonna Glasgown SEC -konferenssikeskuksessa. Tapahtuman teemaan erinomaisesti istuva IS UNWAS™ vedenalaisen valvonnan järjestelmämme ja sitä tukeva IS UNWAS™ valvonnan ja taktisen harjoittelun simulaattori ovat päivitettyinä alan ehdottomia huippuratkaisuja. Niitä tukemaan julkistimme 2017 valvontaan ja tulenjohdon harjoitteluun uuden IS CS/FC -simulaattorin, jonka optiset… Read more »

Image Softilla oma osastonsa UDT Asia tapahtumassa 30-31 tammikuuta 2018

Image Soft on oma osastonsa UDT Asia messuilla Marina Bay Sands hotellissa Singaporessa 30-31.1.2018. UDT (Undersea Defence Technology Exhibition and Conference) kerää yhteen kaikki merkittävimmät vedenalaisen puolustus-teollisuuden edustajat, mikä takaa laajan kattauksen alan uusimpaan teknologiaan ja ratkaisuihin. Image Soft esittelee tapahtumassa vedenalaista valvontajärjestelmäänsä, sen uusittua versiota ja toiminnallisuuksia. IS UNWAS™ tarjoaa monipuolisen alustan vedenalaiseen valvontaan,… Read more »

Image Soft neljättä kertaa CrewConnect Global Conference & Exhibition messuilla Manilassa 7-8.11.

Tänä vuonna CrewConnect -konferenssi ja näyttely on siirretty takaisin aiempaan sijaintiinsa hotelli Sofiteliin, Manilaan. Marraskuun 7-8 päivä sallistumme tähän tapahtumaan Filippiineillä jo neljättä kertaa. CrewConnect –konferenssi keskittyy merenkulun koulutuksen tarpeisiin ja ratkaisuihin ja on siksi otollinen paikka esitellä monipuolisia simulaattoreitamme. Tervetuloa tapaamaan meitä standillamme numero 11! On aina ilo palata Manilaan!

Image Soft Oy:n merenkulun koulutussimulaattorit tarjoavat edistyneen ja korkealaatuisen, DNV GL -sertifioidun ympäristön merenkulun koulutukseen. Tuotevalikoimaamme sisältyy mm. komentosiltasimulaattoreita, ECDIS-, ARPA Radar-, Sonar- ja GMDSS-simulaattoreita. IS Full Mission Bridge Simulator for Arctic Training eli Komentosiltasimulaattori arktisen merenkulun koulutukseen on alan johtava ratkaisu alusten jäissäohjailun harjoitteluun. Image Soft simulaattorit ovat ihanteellinen ratkaisu merenkulun koulutukseen realistisuutensa, intuitiivisuutensa, helpon käytettävyytensä ja skaalautuvuutensa takia.

Image Soft Oy, Topmast Incorporated, Aker Arctic Ltd

Image Softilla oma osasto UDT 2017-konferenssissa Bremenissä 30.5-1.6.2017

Image Soft osallistuu jälleen UDT-messuille tänä keväänä Saksan Bremenissä. Aiempien tuotteidensa lisäksi Image Soft esittelee omalla osastollaan uutta IS Tiedustelu- ja tulenjohtosimulaattoria, joka on kehitetty rannikkovalvonnan ja tulenjohdon koulutukseen. IS CSS (IS Coastal Surveillance Simulator) on yhteensopiva Image Softin muiden koulutussimulaattorien kanssa, joita ovat muunmuassa radiokommunikaatio-simulaattori, IS Tutkasimulaattori, IS Komentosiltasimulaattori ja IS Vedenalaisen valvonnan harjoitussimulaattori…. Read more »

Image Soft julkistaa suunnittelemansa tiedustelu- ja tulenjohtosimulaattorin

IS Coastal Surveillance Simulator on suunniteltu optisilla instrumenteilla tapahtuvan rannikkovalvonnan ja tulenohjauksen harjoitteluun. Realismin takaamiseksi IS CSS:ssä simuloitujen laitteiden fyysiset osat toteutetaan muistuttamaan mahdollisimman tarkasti aitoja laitteita. Käyttäjä voi antaa komentoja simuloidulle tykistölle ja osoittaa sille kohteita. Immersiivisen kokemuksen aikaansaamiseksi kaikki simulaattorin toiminnot näkyvät visuaaleissa: käyttäjä näkee osumakohdat, kohdealukset ja tykistön visualisoituina. Simulaattorin fyysisillä laitteilla… Read more »

Image Soft osallistuu UDT 2017 –tapahtumaan Singaporessa 17-18.1.2017

Image Soft on varannut oman osastonsa UDT Asia 2017 –tapahtumaan Singaporessa 17-18.1.2017. Image Soft esittelee UDT:ssä (Undersea Defence Technology Exhibition and Conference) vedenalaista valvontajärjestelmäänsä, sen uusittua versiota ja toiminnallisuuksia. Esittelemme tilaisuudessa myös merenkulun opetukseen suunnittelemiamme Komentosiltasimulaattoreita sekä IS Tiedustelu- ja tulenjohtosimulaattorin, joka on kehitetty rannikkovalvonnan ja tulenjohdon koulutukseen optisia instrumentteja käyttämällä.