Image Soft neljättä kertaa CrewConnect Global Conference & Exhibition messuilla Manilassa 7-8.11.

2017-08-29
Frontpage > Articles & Events > Uutiset > Image Soft neljättä kertaa CrewConnect Global Conference & Exhibition messuilla Manilassa 7-8.11.

Tänä vuonna CrewConnect -konferenssi ja näyttely on siirretty takaisin aiempaan sijaintiinsa hotelli Sofiteliin Filippiinien Manilassa. Marraskuun 7-8 päivä sallistumme tähän tapahtumaan jo neljättä kertaa. CrewConnect –konferenssi keskittyy merenkulun koulutuksen tarpeisiin ja ratkaisuihin ja on siksi otollinen paikka esitellä monipuolisia simulaattoreitamme. Tervetuloa tapaamaan meitä standillamme numero 11! On aina ilo palata Manilaan!

Image Soft Oy:n merenkulun koulutussimulaattorit tarjoavat edistyneen ja korkealaatuisen, DNV GL -sertifioidun ympäristön merenkulun koulutukseen. Tuotevalikoimaamme sisältyy mm. komentosiltasimulaattoreita, ECDIS-, ARPA Radar-, Sonar- ja GMDSS-simulaattoreita. IS Full Mission Bridge Simulator for Arctic Training eli Komentosiltasimulaattori arktisen merenkulun koulutukseen on alan johtava ratkaisu alusten jäissäohjailun harjoitteluun. Image Soft simulaattorit ovat ihanteellinen ratkaisu merenkulun koulutukseen realistisuutensa, intuitiivisuutensa, helpon käytettävyytensä ja skaalautuvuutensa takia.

Image Soft Oy, Topmast Incorporated, Aker Arctic Ltd

Crew Connect Global 2017 messut siltasimulaattori merenkulku