Image Soft Ship Editor julkistettiin UDT 2015 -tapahtumassa

2015-11-15
Frontpage > Articles & Events > Uutiset > Image Soft Ship Editor julkistettiin UDT 2015 -tapahtumassa

Image Soft Oy on julkistanut IS Ship Editor -sovelluksen osaksi vedenalaisen valvonnan taktista simulaattoria, joka on johtava harjoitteluympäristö vedenalaisten kohteiden havaitsemiseen ja torjumiseen. IS Ship Editor on monipuolinen ohjelmistomoduuli, joka mahdollistaa erilaisten pinnan alla liikkuvien alusten äänimaailman luonnin ja editoinnin. Äänikirjastoon voidaan luoda erilaisia sukellusvenetyyppejä niiden moottorin, vaihteiden, rungon ja propulsiojärjestelmien tuottamien äänien perusteella.

IS Ship Editor tarjoaa helppokäyttöisen menupohjaisen käyttöliittymän, jolla on mahdollista parametroida tarkasti aluksen tuottamat äänet. Näitä ovat mm. aluksen koko, aluksen tyyppi (pinta-alus, sukellusvene), moottorin parametrit (kierrosluku, sylinterien määrä, tahtisuus), potkuriin liittyvät tiedot (välityssuhde, lapojen lukumäärä, äänen muutos etenemisnopeuden suhteen jne.). Luotu aluksen ääni on määriteltyjen äänikomponenttien yhteisesti tuottama ja muuttuu suhteessa sen liikenopeuteen.

Harjoitusskenaariossa aluksen ääni heijastetaan simuloituihin hydrofoneihin, jotka seuraavat luodun aluksen liikettä ja äänen voimistumista / vaimenemista suhteessa niiden sijaintiin. Harjoitukseen lisätään meren taustakohina, jolloin oppilaan on mahdollista harjoitella vedenalaisen kohteen liikkeen, suunnan ja sijainnin määrittelyä. Kohteen paikannus lasketaan suhteessa hydrofoneihin, aivan kuten todellisessakin tilanteessa.

IS Ship Editor -ohjelmistomoduuli on saatavana Image Softin vedenalaisen valvonnan simulaattoriin vakio-ominaisuutena.

Lisätietopyynnöt joko suoraan tai sähköpostitse osoitteesta info@imagesoft-local.local.