Image Soft toimittaa komentosiltasimulaattorin ja ECDIS-luokan CSM Zenitille Stettiniin, Puolaan

2022-09-29
Frontpage > Articles & Events > Image Soft toimittaa komentosiltasimulaattorin ja ECDIS-luokan CSM Zenitille Stettiniin, Puolaan

Merenkulun oppilaitos Centrum Szkolenia Morskiego Zenit laajentaa merenkulun opetustarjontaansa investoimalla komentosiltasimulaattoriin ja ECDIS-harjoitteluluokkaan Stettinissä, joka on merkittävä kauppastama Puolassa. Tämä on maamerkki CSM Zenitin merenkulkukoulutuksen historiassa, ja se tarjoaa merenkulkijoille, upseereille sekä maa- ja laivatyöntekijöille merenkulun opintojaan parempia mahdollisuuksia.

Koulun johtaja ja pääomistaja Jarosław Jaśkiewicz: ”Olemme hyvin innostuneita tästä päätöksestämme edetä Image Soft Oy:n kanssa. Järjestelmän asennus ja koulutus hoitui kahdessa päivässä, ja nyt me voimme keskittyä tutustumaan kaikkiin simulaattorin ominaisuuksiin ennen seuraavan vuosikurssin alkamista. Haemme nyt kurseillemme myös sertifiointia paikallisilta viranomaisilta”.

Image Soft Oy:n toimitusjohtaja Matti Suuronen painottaa toimenpiteitä, joilla käyttöönotto tehdään joustavasti ja nopeasti: ”näemme ensiarvoisen tärkeänä tukea CSM Zenitiä ja oppilaitoksen opettajia monipuolisen simulaattorijärjestelmän mahdollisuuksien avaamisessa heti ensi askelista asti”.

CSM Zenitin komentosiltasimulaattori ja ECDIS-luokka voidaan kytkeä yhteiseen harjoitukseen, mutta ne voidaan myös asettaa suorittamaan erillisiä skenaarioita samanaikaisesti.  Molemmilla on DNV GL:n sertifiointi.

Zenith merenkulun oppilaitoksen logo