Image Softilla oma osastonsa UDT Asia tapahtumassa 30-31 tammikuuta 2018

2017-09-13
Frontpage > Articles & Events > Uutiset > Image Softilla oma osastonsa UDT Asia tapahtumassa 30-31 tammikuuta 2018

Image Soft on oma osastonsa UDT Asia messuilla Marina Bay Sands hotellissa Singaporessa 30-31.1.2018. UDT (Undersea Defence Technology Exhibition and Conference) kerää yhteen kaikki merkittävimmät vedenalaisen puolustus-teollisuuden edustajat, mikä takaa laajan kattauksen alan uusimpaan teknologiaan ja ratkaisuihin.

Image Soft esittelee tapahtumassa vedenalaista valvontajärjestelmäänsä, sen uusittua versiota ja toiminnallisuuksia. IS UNWAS™ tarjoaa monipuolisen alustan vedenalaiseen valvontaan, johon kuuluu reaaliaikainen kohteiden havaitseminen ja analysointi, reaaliakainen kohteiden paikannus ja seuranta, automaattiset hälytykset, analysointityökalu kohteen tarkempaan tunnistamiseen, 24/7 äänisignaalien tallennusjärjestelmä jälkiprosessointia varten ja Ship Editor -toiminto vedenalaisen äänikirjastojen luontiin ja ylläpitoon.

Järjestelmän täydentää vedenalaisen valvonnan ja taktisen toiminnan IS UNWAS™ simulaattori, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoitusympäristön rajavalvonnasta vastaaville viranomaisille.

Esittelemme tilaisuudessa myös merenkulun opetukseen suunnittelemiamme Komentosiltasimulaattoreita sekä IS Tiedustelu- ja tulenjohtosimulaattorin, joka on kehitetty rannikkovalvonnan ja tulenjohdon koulutukseen optisia instrumentteja käyttämällä.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan osastollemme.

vedenalainen valvonta konferenssi merenkulun simulaattori